For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Interaktivt solstudie

Se utsikt og solens gang på hver av leilighetene her. Bruk gjerne tastene W, A, S, D på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Beskrivelse

Leilighet A404

Lekker, lys 3-roms med sørvestvendt balkong

Denne leiligheten ligger i fjerde etasje og har en stor balkong med fin utsikt og gode solforhold. Leiligheten har en romslig entré/gang med en lang vegg som passer perfekt til garderobeløsning. I tillegg er det adkomst til bod lenger inn i gangen, så her kan man enkelt holde orden. Videre er det dører til to fine soverom med garderobeplass, samt bad med dusjhjørne, vegghengt toalett, servantinnredning og opplegg for vaskemaskin.

Stue og kjøkken ligger i åpen løsning – et lyst, innbydende allrom med store vinduer mot både sørøst og sørvest. Kjøkkeninnredningen er montert langs vegg tilbaketrukket i rommet, med integrert oppvaskmaskin og kjøl/frys. I tillegg har innredningen kjøkkenøy med integrert kokesone. Stuen har god plass til både spisestuemøblement og sofagruppe, og på fine sommerdager er det deilig å trekke ut på balkongen for grilling og avslapping.

Bilder