For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Interaktivt solstudie

Se utsikt og solens gang på hver av leilighetene her. Bruk gjerne tastene W, A, S, D på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Beskrivelse

Leilighet A503

Fantastisk 4-roms med herlig takterrasse

Denne leiligheten har kvaliteter langt utover standard for en 4-roms og er den største i bygget. Den har fantastiske vinduer mot tre retninger, takterrasse langs hele fasaden mot sørvest, balkong mot sørøst og nydelig utsikt. Videre har leiligheten to bad og tre store soverom, hvor hovedsoverommet ligger i suiteløsning med eget omkledningsrom og bad.

Allerede i entréen får man en smakebit på leilighetens gode løsning, med plass til flere garderober og tofløyet dør med glass inn til stuen – her er det hyggelig å komme hjem og ønske gjester velkommen. Det er også skyvedør direkte inn i kjøkkenet.

Stue og kjøkken ligger i åpen løsning, et sosialt rom for sammenkomster og avslapning. Det er plass til å dekke langbord, møblere med en større sofagruppe og godstoler, og man kan trekke ut på både balkongen og takterrassen. Kjøkkensonen har innredningen med integrerte hvitevarer og en stor øy med barløsning.

Bilder