For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Interaktivt solstudie

Se utsikt og solens gang på hver av leilighetene her. Bruk gjerne tastene W, A, S, D på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Beskrivelse

Leilighet A602

Nyt fantastisk utsikt fra to takterrasser

Denne leiligheten har kvaliteter de fleste bare kan drømme om. For i tillegg til en familievennlig planløsning med tre soverom og to bad, har leiligheten to etasjer, to herlige takterrasser, sol fra morgen til kveld og nydelig utsikt over by og fjord.

Leiligheten har inngang i sjette etasje til entré med garderobeplass og tilliggende bad. Det er dør med glass inn til stue/kjøkken – et innbydende allrom med enorme vindusflater og skyvedør ut til en sørøstvendt takterrasse. Kjøkkeninnredningen er montert langs vegg lengst bak i rommet og utstyrt med integrert koketopp, stekeovn og kjøl/frys. I tillegg er det en stilig kjøkkenøy med vaskekum og oppvaskmaskin.

Fra stuen er det trapp opp til syvende etasje, hvor det er et innredet rom som kan fungere utmerket som hjemmekontor. Herfra er det utgang til takterrasse med vidstrakt utsikt. Alle soverommene ligger samlet i sjette etasje, hvor hovedsoverommet har ekstra luksus med eget garderoberom og bad. I gangen utenfor soverommene er det en liten bod.

Bilder