For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Interaktivt solstudie

Se utsikt og solens gang på hver av leilighetene her. Bruk gjerne tastene W, A, S, D på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Beskrivelse

Leilighet B301

Gjennomgående 3-roms endeleilighet med balkong og markterrasse

Gjennomgående 3-roms endeleilighet med balkong og markterrasse

Leiligheten ligger i tredje etasje og er en gjennomgående 3-roms med sørøstvendt balkong utenfor stuen og nordvestvendt markterrasse utenfor hovedsoverommet. Solforholdene er svært gode, og fra balkongen er det fin utsikt. 

Stuen og kjøkkenet har et samlet areal som gir stor fleksibilitet med tanke på møblering. Rommet har imponerende vindusfasade, og ute på balkongen er det god plass til utegruppe og grill. Kjøkkensonen ligger lengst bak i rommet, med innholdsrik innredning langs vegg, pluss kjøkkenøy med barløsning. Her kan man kokkelere mens man holder gjester med selskap, og ved servering kan øya fungerer utmerket som buffé.

Leiligheten består ellers av en romslig entré/gang med plass til to garderober, samt to bad, to soverom og garderoberom. Hovedsoverommet ligger i suiteløsning med garderoberommet og badet som har opplegg for vaskemaskin. Begge bad har for øvrig vegghengt toalett, servantinnredning og dusjhjørne.

Bilder