For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Interaktivt solstudie

Se utsikt og solens gang på hver av leilighetene her. Bruk gjerne tastene W, A, S, D på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Beskrivelse

Leilighet B303

Lys, lekker 3-roms endeleilighet med balkong og markterrasse

Velkommen til denne lyse, lekre 3-romsen med store vinduer mot tre retninger og to fine uteplasser i form av sørøstvendt balkong og nordvestvendt markterrasse. Solforholdene er svært gode, og fra balkongen er det fin utsikt. Leiligheten ligger i tredje etasje og har smart, fleksibel planløsning.

Stuen og kjøkkenet har et samlet areal som gir stor møbleringsfrihet, og ute på balkongen er det god plass til utegruppe og grill. Kjøkkensonen ligger lengst bak i rommet, med innholdsrik innredning langs vegg pluss kjøkkenøy med barløsning. Her kan man kokkelere mens man holder gjester med selskap, og ved servering kan øya fungerer utmerket som buffé. Størrelsen på stuen gir mulighet til å dele av for et tredje soverom, eller kontor/tv-stue.

Leiligheten består ellers av en romslig entré/gang med garderobeplass og tilliggende bod, samt to bad, to soverom og garderoberom. Hovedsoverommet har direkte adkomst til både garderoberom og bad med opplegg for vaskemaskin, og i tillegg utgang til markterrassen. Begge bad har for øvrig vegghengt toalett, servantinnredning og dusjhjørne.

Bilder