For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Interaktivt solstudie

Se utsikt og solens gang på hver av leilighetene her. Bruk gjerne tastene W, A, S, D på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Beskrivelse

Leilighet B401

Stilfull, gjennomgående 3-roms endeleilighet med terrasse

Leiligheten ligger i fjerde etasje og har en utmerket planløsningen som passer for en familie med ett barn, eller for de som ønsker et gjesterom/hjemmekontor. Den består av en romslig, vinkelformet entré/gang, to soverom, to bad, garderoberom og stue/kjøkken. Entreen gir et godt førsteinntrykk og har plass til garderobe både ved inngangsdøren og lenger inn i gangen.

Stuen og kjøkkenet har imponerende vindusfasade mot sørøst, og et samlet areal som gir god fleksibilitet med tanke på møblering. Kjøkkensonen ligger lengst bak i rommet, ved skyvedører som fører ut til en stor terrasse med plass til utegruppe og grill. Kjøkkeninnredningen har integrerte hvitevarer og en stilig kjøkkenøy med barløsning. Øya kan også fungere utmerket som buffé ved selskapeligheter.

Soverommene har plass til garderobeløsning, og hovedsoverommet har ekstra luksus med garderoberom i tillegg, samt direkte inngang til bad som har opplegg for vaskemaskin. Begge bad har for øvrig vegghengt toalett, servantinnredning og dusjhjørne.

Bilder