For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Interaktivt solstudie

Se utsikt og solens gang på hver av leilighetene her. Bruk gjerne tastene W, A, S, D på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Beskrivelse

Leilighet B403

Lys, innholdsrik 4-roms endeleilighet med balkong

Velkommen til denne lyse, stilige 4-romsen med sørøstvendt balkong og store vinduer mot tre retninger. Balkongen har gode solforhold fra morgenen til godt utpå dagen, fin utsikt og god plass til utegruppe og grill. Leiligheten ligger i fjerde etasje og består av en romslig entré/gang med garderobeplass og tilliggende bod, samt to bad, tre soverom, garderoberom og stue/kjøkken. 

I alle soverom er det plass til garderobeskap, og i tillegg har hovedsoverommet direkte adkomst til både garderoberom og bad med opplegg for vaskemaskin. Det andre badet har inngang fra entreen, og begge er utstyrt med vegghengt toalett, servantinnredning og dusjhjørne.

Stuen og kjøkkenet er et innbydende allrom for matlaging, måltider og sofahygge. Rommet har store vinduer mot to retninger og utgang til balkongen. Kjøkkensonen ligger lengst bak i rommet og har innredning med hvitevarer langs vegg og kjøkkenøy med barløsning foran. Her kan man kokkelere mens man holder gjester med selskap.

Bilder