For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Interaktivt solstudie

Se utsikt og solens gang på hver av leilighetene her. Bruk gjerne tastene W, A, S, D på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Beskrivelse

Leilighet B602

Fremragende 3-roms toppleilighet over to plan med takterrasser

Velkommen inn til denne fremragende toppleilighet over to plan med takterrasse på begge nivåer. Utsikten er fantastisk over by og fjord, og solforholdene upåklagelige – en leilighet for den kresne.

Leiligheten har inngang i sjette etasje til stor entré med garderobeplass og tilliggende bad. Videre består etasjen av stue/kjøkken, gjesterom/barnerom, samt mastersuite med eget bad og garderoberom. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning og har imponerende vindusflater mot to retninger. Kjøkkeninnredningen er montert langs én vegg og har gode arbeidsflater, mye oppbevaringsplass og integrerte hvitevarer. 

Fra stuen er det skyvedør til en sørøstvendt takterrasse, som oppleves som en forlengelse av stuerommet. På øvre plan, i syvende etasje, er det et innredet rom som passer utmerket som hjemmekontor. Herfra er det utgang til en fantastisk takterrasse med panoramautsikt – et sted for soling og egentid, eller for sosiale sammenkomster med familie og venner.

Bilder