For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Interaktivt solstudie

Se utsikt og solens gang på hver av leilighetene her. Bruk gjerne tastene W, A, S, D på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Beskrivelse

Leilighet C205

Gunstig 3-roms med stor markterrasse

Leiligheten ligger i byggets andre etasje, men oppleves som første, da fasaden vender ut mot bakkeplan. I tillegg har leiligheten utgang fra stuen til en stor markterrasse med kveldssol. Terrassen har plass til både utegruppe, solstoler og grill, og er avgrenset med hekkbeplantning. 

Planløsningen er tradisjonell med to soverom, bad, entré og stue/kjøkken. Entreen er romslig og vinkelformet med plass til garderobeskap. Det er også god plass til garderobeskap på begge soverommene. Badet er utstyrt med dusjhjørne, vegghengt toalett, servantinnredning og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Stue/kjøkken har avlang form med kjøkkeninnredningen montert i hjørneløsning lengst bak. Hvitevarene er integrerte og består av koketopp, stekeovn, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Det er god plass til å invitere venner over på middag, eller bare nyte egentid i sofaen foran tv-en.

Bilder