For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Interaktivt solstudie

Se utsikt og solens gang på hver av leilighetene her. Bruk gjerne tastene W, A, S, D på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Beskrivelse

Leilighet C301

Storartet 4-roms med mastersuite og enorm terrasse

Velkommen til ditt nye hjem – en førsteklasses 4-roms med høy standard, utmerket planløsning og imponerende terrasse med flott utsikt. Terrassen følger leilighetens fasade mot både nordøst og sørøst, og gir uante muligheter for møblering og dekorering. Et sted for late sommerdager på solsengen med noe leskende i glasset, eller grilling og sammenkomster med familie og venner. 

Planløsningen er gjennomtenkt og familievennlig med tre soverom, to bad og eget vaskerom. Allerede i entreen får man en smakebit på den gode romløsningen, for her er det plass til to store garderober. Mastersuiten er i klasse for seg, med utgang til terrassen og direkte inngang til eget bad via et stort garderoberom. Det andre badet har inngang fra entreen, mens vaskerommet har inngang fra kjøkkenet.

Stue og kjøkken ligger i åpen løsning og har herlige lysforhold fra store vinduer mot to retninger, deriblant skyvedør ut til terrassen. Kjøkkenet har gode arbeidsflater og mye oppbevaringsplass med innredning langs to vegger pluss øy. Samtlige hvitevarer er integrert, og øya har sitteplasser – perfekt for hyggelige samtaler mens maten lages, og enkel servering.

Bilder