Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Velkommen hjem til et sosialt nabolag

Velkommen hjem til hyggelige og sosiale nabolag tett på kultur, shopping, caféer og restauranter. Her kan du møtes med venner til brunch eller lære dine naboer å kjenne på nabolagsfesten.

Hos Bonava skaper vi sosiale nabolag, hvor fellesskap og privatliv går hånd i hånd. Og selvfølgelig hjem, som gir mulighet for samvær og hygge, så du enkelt kan tilbringe tid med venner og familie. Nyt en spontan grillaften under åpen himmel, eller inviter venninnene over til frokost på terrassen. Spis lunsj i byen eller nyt en middag på en av de nærliggende restauranter. Eller hva med en kveld omgitt av naboer, latter og smil til nabolagsfesten? Her kan du lett bli en del av fellesskapet i nabolaget.

Velkommen hjem til et sosialt nabolag.

Finn ditt nye sosiale hjem

Boligtype

Velg boligtype
57 hjem
Til salgs
Innflyttingsklart

Nabolag i Norge

ALLE NABOLAG I NORGE