Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bolig til salgs Bærum

Boliger i Bærum med nærhet til byliv og natur

Bærum har en fin blanding av moderne bysentrum og storslått natur. Bærum kommune ligger i den vestlige delen av Akershus fylke. Her kan barnefamilier dra nytte av nærhet til fine turstier og uteområder, samtidig som du kan møte venner til en hyggelig gåtur i urbane gater. En nybygget bolig i Bærum gir deg den ekstra fritiden du trenger for å nyte tiden sammen med de du er glad i. Boligene Bonava skaper i Bærum er moderne og har smarte planløsninger slik at du får plass til det du ønsker for å skape ditt nye hjem.

Med gode transportmuligheter ligger de nye boligene i Bærum fint til slik at du kommer deg raskt og enkelt inn til Oslo sentrum og ut i landlige omgivelser. Bonava skaper nye boliger med fine nabolag i flere områder i Bærum. Slik kan du finne akkurat den boligen i Bærum kommune som passer deg og dine ønsker.

Prosjektene våre i Bærum

Til salgs/Innflyttingsklart
Planlagt/Forhåndssalg
Utsolgt

Din nye bolig i Bærum

De nye boligene i Bærum gir deg en helt egen følelse. Du er den første til å ta stegene over det nye gulvet og den første til å innrede boligen akkurat slik du ønsker. Det er dette som gjør de nye boligene til salgs i Bærum så fine. Her kan du sette din egen stil på boligen fra starten. De nye boligene i Bærum er skapt med tanke på nabolaget og menneskene som bor der. Du kan derfor være sikker på at din bolig i Bærum gir deg nærhet til det du ønsker å bruke tiden på. Enten du vil nyte lange sommerkvelder på balkongen eller fine gåturer i naturen, gir en nybygget bolig i Bærum deg den ekstra tiden til å gjøre det du ønsker med familie, venner og naboer

siteassets/01---projekter/eikshagen/eikshagen-eksterior-rekkehus-3-1920x760.jpg

Nytt kommende nabolag Eikshagen i Bærum

Bolig i naturskjønne Bærum

I Bærum har du flere muligheter til å nyte herlig friluft. Nærhet til den fine naturen gjør boligene i Bærum attraktive for barnefamilier. Her kan du ta med barna på bærplukking og skogstur eller besøke en av de flere badeplassene. På Høvikodden badeplass finner du en fin, liten badestrand, og hvis du er interessert i kunst kan du ta en tur til Henie Onstad Kunstsenter som ligger rett ved. Her arrangeres det både utstillinger og forestillinger. Ønsker du å ta med storfamilien på helgeutflukt, ligger Kalvøya like utenfor Sandvika. Her finner du flere badestrender, forballbaner og turstier. I Bærum finner du også flere fine turområder med mulighet for både telting og fisking. På vinterstid kan du gå flere kilometer inn i marka på preparerte skiløyper i Bærum. Ønsker du å ha nærhet til de fine naturområdene i Bærum, bygger Bonava nye boliger til salgs hvor alt virker som det skal når du flytter inn. Du kan derfor nyte naturen og bruke fritiden på det du ønsker.

Utforsk boliger til salgs i Bærum

Bonava bygger flunkende nye boliger i Bærum for at du skal kunne skape din drømmebolig. Vi bygger nye boliger med flotte nabolag flere steder i Bærum slik at du kan finne den boligen i området hvor du har nærhet til det du vil bruke fritiden til. Enten du ønsker å være nært der det skjer eller heller vil komme deg litt ut av bymaset, hjelper vi deg med å finne en ny bolig i Bærum som passer akkurat deg.

Ta gjerne kontakt med oss, hvis du har spørsmål om våre nye boliger til salgs i Bærum kommune. Med et hav av muligheter for din nye bolig, er det bare opp til deg å tenke over hva du ønsker i din drømmebolig i Bærum.