For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Løxatorget

Beskrivelse

Flotte, moderne leiligheter nær Sandvika sentrum

Løxatorget har en sentral beliggenhet rett nord for Sandvika sentrum i Bærum kommune. Det nye nabolaget vil bestå av rundt 70 svanemerkede leiligheter.

Det historiske bygget Sandvika Folkets Hus fra 1915 er en integrert del av det nye boligkvartalet. Slik som Folkets Hus i lang tid har samlet mennesker, vil Løxatorget være et sted der mennesker kan møtes. Det vil bli etablert attraktive utearealer i rommet mellom husene med sosiale fellesområder, tuftepark, samt et lite torg. Torget skal opparbeides som en trivelig lokal møteplass, dette blir et sted du kan treffe gode naboer og nye venner.

Det er mange tilbud i Sandvika, både kulturelle, sportslige og innkjøpsmessige. Sandvika Storsenter er et populært kjøpesenter der du kan unnagjøre alt av shopping. På ODEON kan du få mange gode filmopplevelser, og Henie Onstad kunstsenter byr på flotte utstillinger. Fra Løxatorget har du også gangavstand til både Kjørboparken og Kadettangen, og videre ut til Kalvøya. Sandvikas sjønære beliggenhet gjør dette til et særlig fint sted sommerstid.

Det er god tilknytning til Sandvika stasjon og sentrum via gang- og sykkelsti, du bruker under 10 minutter til fots fra Løxatorget. Fra stasjonen har du hyppige avganger inn til Oslo, og turen tar under et kvarter.

Forventet salgsstart på første byggetrinn er våren 2022.

Løxatorget utvikles i samarbeid med arkitekt Studio Gorilla.

Bilder

Hva betyr Svanemerket for deg og ditt nye hjem?

Fremtiden er grønn, og det er viktig for Bonava å skape hjem og nabolag både for deg i dag og for kommende generasjoner. Det er flere tiltak som kan være med på å gjøre byggebransjen mer miljøvennlig og fremtidsrettet. Det handler om både materialer og prosesser, og hele forløpet må tenkes inn i en grønnere ramme for å oppfylle kravene til Svanemerking. Les mer