For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Område

Løxatorget

Flotte, moderne leiligheter nær Sandvika sentrum

Se våre nabolag

Hør mer om det nye nabolaget i Sandvika

Presentasjonsvideo av Løxatorget

Her får du se mer av området rundt nabolaget, og høre mer om de nye leilighetene på Løxatorget. Velkommen hjem.

Beskrivelse

Flotte, moderne leiligheter nær Sandvika sentrum

Løxatorget har en sentral beliggenhet rett nord for Sandvika sentrum i Bærum kommune. Det nye nabolaget vil bestå av 80 svanemerkede leiligheter.

Det historiske bygget Sandvika Folkets Hus fra 1915 er en integrert del av det nye boligkvartalet. Slik som Folkets Hus i lang tid har samlet mennesker, vil Løxatorget være et sted der mennesker kan møtes. Det vil bli etablert attraktive utearealer i rommet mellom husene med sosiale fellesområder, tuftepark, samt et lite torg. Torget skal opparbeides som en trivelig lokal møteplass, dette blir et sted du kan treffe gode naboer og nye venner.

Det er mange tilbud i Sandvika, både kulturelle, sportslige og innkjøpsmessige. Sandvika Storsenter er et populært kjøpesenter der du kan unnagjøre alt av shopping. På ODEON kan du få mange gode filmopplevelser, og Henie Onstad kunstsenter byr på flotte utstillinger. Fra Løxatorget har du også gangavstand til både Kjørboparken og Kadettangen, og videre ut til Kalvøya. Sandvikas sjønære beliggenhet gjør dette til et særlig fint sted sommerstid.

Det er god tilknytning til Sandvika stasjon og sentrum via gang- og sykkelsti, du bruker under 10 minutter til fots fra Løxatorget. Fra stasjonen har du hyppige avganger inn til Oslo, og turen tar under et kvarter.

Løxatorget utvikles i samarbeid med arkitekt Studio Gorilla.

Bilder

Løxatorget

Til salgs/Innflyttingsklart
Planlagt/Forhåndssalg
Utsolgt