For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Løxatorget sandvika bærum leilighet
Til salgs

Løxatorget

Helt nye leiligheter med felles takterrasse med flott utsikt

Eierform :
Selveier
Pris:
4 600 000 -
12 500 000 kr.
Størrelse (BRA):
50 - 107 m²
Antall rom:
2 - 4
Se boligvelger

Visninger

Book visning

Vi har oppsatte visninger i visningslokalet vårt i Skytterdalen 2-4 hver tirsdag klokken 16-17. Du må melde deg på i forkant av visning, da denne kun blir gjennomført ved påmeldinger.

Dersom de oppsatte visningene ikke passer for deg kan du ta kontakt med prosjektselger Mette Sandersen på telefon 455 02 759 for å avtale en visningstid.
Meld deg på visning

Interaktivt solstudie

Her kan du se hvor solen står på ulike tidspunkt på døgnet. Bruk gjerne tastene W, A, S, D på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Hør mer om det nye nabolaget i Sandvika

Presentasjonsvideo av Løxatorget

Beskrivelse

I salg nå

Helt nye leiligheter med felles takterrasse med flott utsikt

Det nye nabolaget ditt ved Sandvika sentrum i Bærum er skapt med henblikk på å gi deg en enkel, sentral og aktiv hverdag. Fellesområdene på torget inviterer til både sporty utfoldelse, sosiale samlingssteder og roligere rekreasjonsarealer. Her bor du i et livlig og sentrumsnært nabolag med tilgang på alt du ønsker deg i det daglige.

På Løxatorget kan du velge mellom alt fra praktiske 1-roms leiligheter til romslige 4-roms, fra 31-106 kvm. Her kan både du som er førstegangskjøper, og du som som er på jakt etter noe enklere enn din nåværende enebolig, finne noe som passer nettopp deg. På Løxatorget blir det skapt et nabolag der du har muligheten til å trekke deg tilbake i ditt eget hjem eller på din egen balkong, samtidig som du kan møte venner og naboer til en omgang bordtennis, en treningsøkt i tufteparken, eller til grillings i gårdsrommet. Nabolaget får også en felles takterrasse med flott utsikt og gode solforhold. Her blir det fint å bo.

Løxatorget blir et svanemerket boligprosjekt.

Bilder

Om nabolaget

  • Shopping

    Fra Løxatorget har du kun 650 meter til dagligvare. Sandvika sentrum byr også på både hyggelige butikker og Vinmonopol i tillegg til Sandvika Storsenter der du får tak i alt du trenger - og mer til - i hverdagen. Ta deg en takeaway lattè på nærmerste kafé, og nyt en bytur gjennom Sandvikas trivelige gågate og videre bort til senteret. Vil du ha den helt store shoppingturen, bor du kun en kort togtur fra Oslo S.

  • Natur og aktivitet

    Løxatorget byr på et nærområde som inviterer til en aktiv livsstil. Blant annet har du Kadettangen, Kjørboparken og Kalvøya like ved. Enten du vil spille tennis, drive i tuftepark, padle kajakk eller bare ta en løpetur, finner du gode steder for dette i nærheten av der du bor. I tillegg ligger Vestmarka ikke langt unna, her går du på ski om vinteren og til fots om sommeren.

  • Spise og drikke

    Det er flere steder i Sandvika du kan dra ut og få noe godt å spise og drikke. Sentrum byr på flere bakerier og kaffebarer der du kan nyte en fresh frokost eller deilig lunsj. I tillegg finnes det flere hyggelige spisesteder langs Sandvikselva. Hvis du liker å lage lekker mat hjemme, kan du også dra innom delikatessebutikken Gutta fra Havet som selger ferske råvarer i sesong. Velbekomme.

Parkering

Presentasjon Løxatorget

Her kan du få se en presentasjonsvideo av det nye nabolaget

Presentasjon Løxatorget

Her kan du få se en presentasjonsvideo av det nye nabolaget