For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visninger

Visninger

Se visninger

Book privatvisning

Dersom de oppsatte visningene ikke passer for deg kan du ta kontakt med prosjektselger Peder Selmer på telefon 91 61 62 62 for å avtale en visningstid.

Interaktivt solstudie

Her kan du se hvor solen står på ulike tidspunkt på døgnet. Bruk gjerne tastene W, A, S, D på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Beskrivelse

Leilighet 2-204

Lys, stilfull 2-roms med store vinduer og balkong

Leiligheten ligger i andre etasje og har en avlang form som gir rikelig med dagslys fra mange, gode vindusflater mot sørøst. I tillegg har leiligheten utgang fra stue/kjøkken til en fint utformet balkong med plass til sittegruppe og grill – et perfekt sted å nyte sommerdagene. Det er også laget en plassbygd sittebenk ved ett av vinduene i stuen, en kosekrok de fleste vil elske. 

Leiligheten har god planløsning med bod i tilknytning til entré som har garderobeplass. Fra entreen er det dør inn til bad/vaskerom og dør inn til stue/kjøkken. Stuen kan møbleres med hjørnesofa og tv-møblement, samt spisebord ved vinduene foran kjøkkeninnredningen. Innredningen er montert langs to vegger og har samtlige hvitevarer inkludert. Soverommet ligger innenfor kjøkkensonen og har plass til garderobeskap.

Bilder
Om nabolaget
  • Shopping

    Fra Løxatorget har du kun 650 meter til dagligvare. Sandvika sentrum byr også på både hyggelige butikker og Vinmonopol i tillegg til Sandvika Storsenter der du får tak i alt du trenger - og mer til - i hverdagen. Ta deg en takeaway lattè på nærmerste kafé, og nyt en bytur gjennom Sandvikas trivelige gågate og videre bort til senteret. Vil du ha den helt store shoppingturen, bor du kun en kort togtur fra Oslo S.

  • Natur og aktivitet

    Løxatorget byr på et nærområde som inviterer til en aktiv livsstil. Blant annet har du Kadettangen, Kjørboparken og Kalvøya like ved. Enten du vil spille tennis, drive i tuftepark, padle kajakk eller bare ta en løpetur, finner du gode steder for dette i nærheten av der du bor. I tillegg ligger Vestmarka ikke langt unna, her går du på ski om vinteren og til fots om sommeren.

  • Spise og drikke

    Det er flere steder i Sandvika du kan dra ut og få noe godt å spise og drikke. Sentrum byr på flere bakerier og kaffebarer der du kan nyte en fresh frokost eller deilig lunsj. I tillegg finnes det flere hyggelige spisesteder langs Sandvikselva. Hvis du liker å lage lekker mat hjemme, kan du også dra innom delikatessebutikken Gutta fra Havet som selger ferske råvarer i sesong. Velbekomme.