For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Interaktivt solstudie

Her kan du se hvor solen står på ulike tidspunkt på døgnet. Bruk gjerne tastene W, A, S, D på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Hør mer om det nye nabolaget i Sandvika

Presentasjonsvideo av Løxatorget

Beskrivelse

Stor og fin 4-roms hjørneleilighet med balkong

Denne 4-romsen ligger i andre etasje og har hjørneplassering som gir ekstra godt lysinnslipp fra vinduer mot både nordvest og sørvest. Leiligheten har familievennlig romløsning med to bad, hvor hovedsoverommet har ekstra luksus med direkte inngang til ett av badene. I ett av de andre soverommene er det en plassbygd sittebenk foran vindu, noe som gjør det koselig. I både entré og alle tre soverommene er det plass til garderobeskap. 

Stuen og kjøkkenet danner et åpent, sosialt rom for sammenkomster og avslapning. Det er plass til å dekke langbord og møblere med en større sofagruppe. Kjøkkeninnredningen er godt tilbaketrukket og montert i L-form langs to vegger, utstyrt med mye skapplass og hvitevarer. På varme sommerdager er det hyggelig å trekke ut på balkongen, en hyggelig uteplass som vender inn mot gårdsrommet.

Bilder

Om nabolaget

  • Shopping

    Fra Løxatorget har du kun 650 meter til dagligvare. Sandvika sentrum byr også på både hyggelige butikker og Vinmonopol i tillegg til Sandvika Storsenter der du får tak i alt du trenger - og mer til - i hverdagen. Ta deg en takeaway lattè på nærmerste kafé, og nyt en bytur gjennom Sandvikas trivelige gågate og videre bort til senteret. Vil du ha den helt store shoppingturen, bor du kun en kort togtur fra Oslo S.

  • Natur og aktivitet

    Løxatorget byr på et nærområde som inviterer til en aktiv livsstil. Blant annet har du Kadettangen, Kjørboparken og Kalvøya like ved. Enten du vil spille tennis, drive i tuftepark, padle kajakk eller bare ta en løpetur, finner du gode steder for dette i nærheten av der du bor. I tillegg ligger Vestmarka ikke langt unna, her går du på ski om vinteren og til fots om sommeren.

  • Spise og drikke

    Det er flere steder i Sandvika du kan dra ut og få noe godt å spise og drikke. Sentrum byr på flere bakerier og kaffebarer der du kan nyte en fresh frokost eller deilig lunsj. I tillegg finnes det flere hyggelige spisesteder langs Sandvikselva. Hvis du liker å lage lekker mat hjemme, kan du også dra innom delikatessebutikken Gutta fra Havet som selger ferske råvarer i sesong. Velbekomme.