For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visninger

Visninger

Se visninger

Book privatvisning

Dersom de oppsatte visningene ikke passer for deg kan du ta kontakt med prosjektselger Peder Selmer på telefon 91 61 62 62 for å avtale en visningstid.

Interaktivt solstudie

Her kan du se hvor solen står på ulike tidspunkt på døgnet. Bruk gjerne tastene W, A, S, D på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Beskrivelse

Leilighet 2-305

Utmerket 3-roms med balkong

Leiligheten ligger i tredje etasje med fasade og en stilig balkong inn mot gårdsrommet. Balkongen har god plass til utegruppe og grill – et hyggelig sted for et deilig måltid, kaffe eller noe godt i glasset.

Leiligheten har entré med garderobeplass og umiddelbar tilgang til et moderne bad med opplegg for vaskesøyle. Videre har leiligheten et lyst, luftig oppholdsrom med stue og kjøkken i åpen løsning, samt to fine soverom, hvorav et har plass til skyvedørsgarderobe. Leiligheten har også en stor bod innenfor kjøkkensonen. 

Kjøkkensonen ligger tilbaketrukket i rommet, med godt utstyrt innredning i L-form langs to vegger. Her er det hyggelig å samle familie og venner til sosiale måltider rundt spisebordet, eller til sofakos foran tv-en.

Bilder
Om nabolaget
  • Shopping

    Fra Løxatorget har du kun 650 meter til dagligvare. Sandvika sentrum byr også på både hyggelige butikker og Vinmonopol i tillegg til Sandvika Storsenter der du får tak i alt du trenger - og mer til - i hverdagen. Ta deg en takeaway lattè på nærmerste kafé, og nyt en bytur gjennom Sandvikas trivelige gågate og videre bort til senteret. Vil du ha den helt store shoppingturen, bor du kun en kort togtur fra Oslo S.

  • Natur og aktivitet

    Løxatorget byr på et nærområde som inviterer til en aktiv livsstil. Blant annet har du Kadettangen, Kjørboparken og Kalvøya like ved. Enten du vil spille tennis, drive i tuftepark, padle kajakk eller bare ta en løpetur, finner du gode steder for dette i nærheten av der du bor. I tillegg ligger Vestmarka ikke langt unna, her går du på ski om vinteren og til fots om sommeren.

  • Spise og drikke

    Det er flere steder i Sandvika du kan dra ut og få noe godt å spise og drikke. Sentrum byr på flere bakerier og kaffebarer der du kan nyte en fresh frokost eller deilig lunsj. I tillegg finnes det flere hyggelige spisesteder langs Sandvikselva. Hvis du liker å lage lekker mat hjemme, kan du også dra innom delikatessebutikken Gutta fra Havet som selger ferske råvarer i sesong. Velbekomme.