For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Interaktivt solstudie

Her kan du se hvor solen står på ulike tidspunkt på døgnet. Bruk gjerne tastene W, A, S, D på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Hør mer om det nye nabolaget i Sandvika

Presentasjonsvideo av Løxatorget

Beskrivelse

Leilighet 2-403

Snerten 1-roms med balkong

Leiligheten ligger i fjerde etasje med fasade og balkong vendt inn mot felles gårdsrom. Den passer utmerket for deg som er mye på farten, men som ønsker en hyggelig base for å lade batteriene. Leiligheten er også et utmerket førstegangskjøp for å komme seg inn på boligmarkedet.

Leiligheten har entré, bad og et lyst oppholdsrom med stue, soverom og kjøkken i ett. Kjøkkeninnredningen har alle nødvendige hvitevarer, inkludert oppvaskmaskin. Rommets utforming gjør den enkel å møblere med seng, spisebord og sofa i ulike soner. I tillegg byr balkongen på ekstra areal på fine sommerdager, med plass til både utegruppe og grill. Badet ligger like innenfor entreen og er utstyrt med dusjhjørne, vegghengt toalett, servantinnredning og opplegg til vaskemaskin – et godt sted å starte dagen.

Bilder

Om nabolaget

  • Shopping

    Fra Løxatorget har du kun 650 meter til dagligvare. Sandvika sentrum byr også på både hyggelige butikker og Vinmonopol i tillegg til Sandvika Storsenter der du får tak i alt du trenger - og mer til - i hverdagen. Ta deg en takeaway lattè på nærmerste kafé, og nyt en bytur gjennom Sandvikas trivelige gågate og videre bort til senteret. Vil du ha den helt store shoppingturen, bor du kun en kort togtur fra Oslo S.

  • Natur og aktivitet

    Løxatorget byr på et nærområde som inviterer til en aktiv livsstil. Blant annet har du Kadettangen, Kjørboparken og Kalvøya like ved. Enten du vil spille tennis, drive i tuftepark, padle kajakk eller bare ta en løpetur, finner du gode steder for dette i nærheten av der du bor. I tillegg ligger Vestmarka ikke langt unna, her går du på ski om vinteren og til fots om sommeren.

  • Spise og drikke

    Det er flere steder i Sandvika du kan dra ut og få noe godt å spise og drikke. Sentrum byr på flere bakerier og kaffebarer der du kan nyte en fresh frokost eller deilig lunsj. I tillegg finnes det flere hyggelige spisesteder langs Sandvikselva. Hvis du liker å lage lekker mat hjemme, kan du også dra innom delikatessebutikken Gutta fra Havet som selger ferske råvarer i sesong. Velbekomme.