For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visninger

Visninger

Se visninger

Book privatvisning

Dersom de oppsatte visningene ikke passer for deg kan du ta kontakt med prosjektselger Peder Selmer på telefon 91 61 62 62 for å avtale en visningstid.

Interaktivt solstudie

Her kan du se hvor solen står på ulike tidspunkt på døgnet. Bruk gjerne tastene W, A, S, D på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Beskrivelse

Leilighet 2-406

Romslig 2-roms med sørøstvendt balkong

Er du på jakt etter en romslig leilighet med plass nok til å kunne ha venner og familie på besøk? I denne 2-romsen er det lagt vekt på at stuen og kjøkkenet skal være stor og luftig. Kjøkkeninnredningen er godt utstyrt med fine arbeidsflater og mye oppbevaringsplass, pluss at alle hvitevarer er inkludert. Rommet lar seg lett møblere med både spisestuemøblement og sofagruppe. I tillegg kan man trekke ut på balkongen, som har plass til utegruppe og grill.

Leiligheten ligger i fjerde etasje og har inngang fra felles gang med heis til entré med garderobenisje. Videre har leiligheten et bad med opplegg for vaskesøyle, samt et soverom med garderobeplass.

Bilder
Om nabolaget
  • Shopping

    Fra Løxatorget har du kun 650 meter til dagligvare. Sandvika sentrum byr også på både hyggelige butikker og Vinmonopol i tillegg til Sandvika Storsenter der du får tak i alt du trenger - og mer til - i hverdagen. Ta deg en takeaway lattè på nærmerste kafé, og nyt en bytur gjennom Sandvikas trivelige gågate og videre bort til senteret. Vil du ha den helt store shoppingturen, bor du kun en kort togtur fra Oslo S.

  • Natur og aktivitet

    Løxatorget byr på et nærområde som inviterer til en aktiv livsstil. Blant annet har du Kadettangen, Kjørboparken og Kalvøya like ved. Enten du vil spille tennis, drive i tuftepark, padle kajakk eller bare ta en løpetur, finner du gode steder for dette i nærheten av der du bor. I tillegg ligger Vestmarka ikke langt unna, her går du på ski om vinteren og til fots om sommeren.

  • Spise og drikke

    Det er flere steder i Sandvika du kan dra ut og få noe godt å spise og drikke. Sentrum byr på flere bakerier og kaffebarer der du kan nyte en fresh frokost eller deilig lunsj. I tillegg finnes det flere hyggelige spisesteder langs Sandvikselva. Hvis du liker å lage lekker mat hjemme, kan du også dra innom delikatessebutikken Gutta fra Havet som selger ferske råvarer i sesong. Velbekomme.