For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Nytt salgstrinn - visning 8. februar

Den 8. februar har vi tomtevisning i forbindelse med slippet av andre salgstrinn på Løxatorget. På de 19 leilighetene i Hus 1 tilbyr vi en rabatt til førstegangskjøpere. Les mer om salgsslippet og kampanjen, og meld deg på her.

Interaktivt solstudie

Beskrivelse

Leilighet 2-506

Sørøstvendt, romslig 2-roms med balkong

Er du på jakt etter en romslig leilighet med plass nok til å kunne ha venner og familie på besøk? I denne 2-romsen er det lagt vekt på at stuen og kjøkkenet skal være stor og luftig, med plass til både spisestue og sofagruppe. Kjøkkeninnredningen har gode arbeidsflater, mye oppbevaringsplass og hvitevarer inkludert. Foran ett av vinduene i stuen er det en plassbygd sittebenk, noe som gir en fin koseplass. Man kan også trekke ut på balkongen for grilling, måltider og avslapning.

Leiligheten ligger i femte etasje og har entré med garderobenisje, slik at gulvarealet virker ekstra romslig. Badet ligger i tilknytning til entreen, med dusjhjørne og toalett på én vegg, og servantinnredning og opplegg for vaskesøyle på motsatt vegg. Videre har entreen dør inn til soverom med garderobeplass.

Boliginformasjon
Bilder
Om nabolaget
  • Shopping

    Fra Løxatorget har du kun 650 meter til dagligvare. Sandvika sentrum byr også på både hyggelige butikker og Vinmonopol i tillegg til Sandvika Storsenter der du får tak i alt du trenger - og mer til - i hverdagen. Ta deg en takeaway lattè på nærmerste kafé, og nyt en bytur gjennom Sandvikas trivelige gågate og videre bort til senteret. Vil du ha den helt store shoppingturen, bor du kun en kort togtur fra Oslo S.

  • Natur og aktivitet

    Løxatorget byr på et nærområde som inviterer til en aktiv livsstil. Blant annet har du Kadettangen, Kjørboparken og Kalvøya like ved. Enten du vil spille tennis, drive i tuftepark, padle kajakk eller bare ta en løpetur, finner du gode steder for dette i nærheten av der du bor. I tillegg ligger Vestmarka ikke langt unna, her går du på ski om vinteren og til fots om sommeren.

  • Spise og drikke

    Det er flere steder i Sandvika du kan dra ut og få noe godt å spise og drikke. Sentrum byr på flere bakerier og kaffebarer der du kan nyte en fresh frokost eller deilig lunsj. I tillegg finnes det flere hyggelige spisesteder langs Sandvikselva. Hvis du liker å lage lekker mat hjemme, kan du også dra innom delikatessebutikken Gutta fra Havet som selger ferske råvarer i sesong. Velbekomme.