For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visninger

Visninger

Se visninger

Book visning

Vi har oppsatte visninger i visningslokalet vårt i Skytterdalen 2-4 hver tirsdag klokken 16-17. Du må melde deg på i forkant av visning, da denne kun blir gjennomført ved påmeldinger.

Dersom de oppsatte visningene ikke passer for deg kan du ta kontakt med prosjektselger Peder Selmer på telefon 91 61 62 62 for å avtale en visningstid.
Meld deg på visning

Nytt salgstrinn - visning 8. februar

Den 8. februar har vi tomtevisning i forbindelse med slippet av andre salgstrinn på Løxatorget. På de 19 leilighetene i Hus 1 tilbyr vi en rabatt til førstegangskjøpere. Les mer om salgsslippet og kampanjen, og meld deg på her.

Interaktivt solstudie

Beskrivelse

Leilighet 2-606

Lekker 3-roms hjørneleilighet med nydelig takterrasse

I denne leiligheten får du mer enn det lille ekstra. I tillegg til en smart planløsning med store, gode rom, har leiligheten både balkong og en nydelig, stor takterrasse med utmerkede solforhold.

Leiligheten ligger i sjette etasje og består av entré, to bad, to soverom, gang og stue/kjøkken. Både entré, gang og begge soverom har garderobeplass, og soverommene ligger hendig adskilt i hver sin ende av leiligheten. Badet med opplegg for vaskesøyle har adkomst fra entreen ved hovedsoverommet, mens det andre badet har adkomst fra gangen ved det minste soverommet.

Stuen og kjøkkenet har et flott areal som innbyr til sosiale sammenkomster. Det er god plass til å dekke langbord, og i tillegg er det utgang til både balkong og takterrasse. Kjøkkeninnredningen er utstyrt med hvitevarer og montert i L-form like ved utgangen til takterrassen.

Boliginformasjon
Bilder
Om nabolaget
  • Shopping

    Fra Løxatorget har du kun 650 meter til dagligvare. Sandvika sentrum byr også på både hyggelige butikker og Vinmonopol i tillegg til Sandvika Storsenter der du får tak i alt du trenger - og mer til - i hverdagen. Ta deg en takeaway lattè på nærmerste kafé, og nyt en bytur gjennom Sandvikas trivelige gågate og videre bort til senteret. Vil du ha den helt store shoppingturen, bor du kun en kort togtur fra Oslo S.

  • Natur og aktivitet

    Løxatorget byr på et nærområde som inviterer til en aktiv livsstil. Blant annet har du Kadettangen, Kjørboparken og Kalvøya like ved. Enten du vil spille tennis, drive i tuftepark, padle kajakk eller bare ta en løpetur, finner du gode steder for dette i nærheten av der du bor. I tillegg ligger Vestmarka ikke langt unna, her går du på ski om vinteren og til fots om sommeren.

  • Spise og drikke

    Det er flere steder i Sandvika du kan dra ut og få noe godt å spise og drikke. Sentrum byr på flere bakerier og kaffebarer der du kan nyte en fresh frokost eller deilig lunsj. I tillegg finnes det flere hyggelige spisesteder langs Sandvikselva. Hvis du liker å lage lekker mat hjemme, kan du også dra innom delikatessebutikken Gutta fra Havet som selger ferske råvarer i sesong. Velbekomme.