For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visninger

Visninger

Se visninger

Book privatvisning

Dersom de oppsatte visningene ikke passer for deg kan du ta kontakt med prosjektselger Peder Selmer på telefon 91 61 62 62 for å avtale en visningstid.

Interaktivt solstudie

Her kan du se hvor solen står på ulike tidspunkt på døgnet. Bruk gjerne tastene W, A, S, D på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Beskrivelse

Leilighet 2-705

Luftig, lys og stilfull 3-roms med balkong

I syvende etasje, med inngang fra felles gang med heis, ligger denne lyse, stilfulle 3-romsen og venter på eier. Fasaden vender mot gårdsrommet, og fra stuen er det utgang til balkong med god plass til sittegruppe og grill. Stuen er svært romslig og har en tilbaketrukket kjøkkensone med innredning i L-form lengst bak i rommet. Muligheten for kjøkkenøy er til stede, og i tillegg er det plass til spisebord – et hyggelig allrom for matlaging, måltider og sofahygge. 

Leiligheten har to soverom, der ett har plass til skyvedørsgarderobe, samt entré med garderobeplass og et pent bad med opplegg for vaskesøyle. Soverommene ligger på hver side av stuen, og det største soverommet har adkomst via skyvedør.

Bilder
Om nabolaget
  • Shopping

    Fra Løxatorget har du kun 650 meter til dagligvare. Sandvika sentrum byr også på både hyggelige butikker og Vinmonopol i tillegg til Sandvika Storsenter der du får tak i alt du trenger - og mer til - i hverdagen. Ta deg en takeaway lattè på nærmerste kafé, og nyt en bytur gjennom Sandvikas trivelige gågate og videre bort til senteret. Vil du ha den helt store shoppingturen, bor du kun en kort togtur fra Oslo S.

  • Natur og aktivitet

    Løxatorget byr på et nærområde som inviterer til en aktiv livsstil. Blant annet har du Kadettangen, Kjørboparken og Kalvøya like ved. Enten du vil spille tennis, drive i tuftepark, padle kajakk eller bare ta en løpetur, finner du gode steder for dette i nærheten av der du bor. I tillegg ligger Vestmarka ikke langt unna, her går du på ski om vinteren og til fots om sommeren.

  • Spise og drikke

    Det er flere steder i Sandvika du kan dra ut og få noe godt å spise og drikke. Sentrum byr på flere bakerier og kaffebarer der du kan nyte en fresh frokost eller deilig lunsj. I tillegg finnes det flere hyggelige spisesteder langs Sandvikselva. Hvis du liker å lage lekker mat hjemme, kan du også dra innom delikatessebutikken Gutta fra Havet som selger ferske råvarer i sesong. Velbekomme.