For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visninger

Visninger

Se visninger

Book visning

Vi har oppsatte visninger i visningslokalet vårt i Skytterdalen 2-4 hver tirsdag klokken 16-17. Du må melde deg på i forkant av visning, da denne kun blir gjennomført ved påmeldinger.

Dersom de oppsatte visningene ikke passer for deg kan du ta kontakt med prosjektselger Mette Sandersen på telefon 455 02 759 for å avtale en visningstid.
Meld deg på visning

Interaktivt solstudie

Her kan du se hvor solen står på ulike tidspunkt på døgnet. Bruk gjerne tastene W, A, S, D på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Hør mer om det nye nabolaget i Sandvika

Presentasjonsvideo av Løxatorget

Beskrivelse

Eksklusiv toppleilighet med takterrasse og to balkonger

Velkommen til ditt nye hjem – en førsteklasses 3-roms toppleilighet med høy standard, god lagringsplass og nydelige utefasiliteter. Leiligheten har nemlig to sørøstvendte balkonger og en herlig takterrasse med sol fra morgen til kveld.

Planløsningen er gjennomtenkt og godt tilrettelagt for sosiale sammenkomster, men også privatliv. Hovedsoverommet har garderobenisje og inngang til eget bad, mens det andre soverommet har utgang til balkong og plass til skyvedørsgarderobe. Leilighetens andre bad/vaskerom har adkomst ved entreen.

Leiligheten har en nydelig, avlang stueløsning hvor kjøkkensonen ligger omtrent midt i rommet. Dette gir fine møbleringssoner for sofagruppe, spisebord og godstoler. Vinduene kaster nydelig lys inn, og med utgang til både balkong og takterrasse kan man enkelt trekke ut på fine sommerdager. Ved ett av vinduene er det en krok med plassbygd sittebenk, et hyggelig sted for egentid og meditasjon.

Bilder

Om nabolaget

  • Shopping

    Fra Løxatorget har du kun 650 meter til dagligvare. Sandvika sentrum byr også på både hyggelige butikker og Vinmonopol i tillegg til Sandvika Storsenter der du får tak i alt du trenger - og mer til - i hverdagen. Ta deg en takeaway lattè på nærmerste kafé, og nyt en bytur gjennom Sandvikas trivelige gågate og videre bort til senteret. Vil du ha den helt store shoppingturen, bor du kun en kort togtur fra Oslo S.

  • Natur og aktivitet

    Løxatorget byr på et nærområde som inviterer til en aktiv livsstil. Blant annet har du Kadettangen, Kjørboparken og Kalvøya like ved. Enten du vil spille tennis, drive i tuftepark, padle kajakk eller bare ta en løpetur, finner du gode steder for dette i nærheten av der du bor. I tillegg ligger Vestmarka ikke langt unna, her går du på ski om vinteren og til fots om sommeren.

  • Spise og drikke

    Det er flere steder i Sandvika du kan dra ut og få noe godt å spise og drikke. Sentrum byr på flere bakerier og kaffebarer der du kan nyte en fresh frokost eller deilig lunsj. I tillegg finnes det flere hyggelige spisesteder langs Sandvikselva. Hvis du liker å lage lekker mat hjemme, kan du også dra innom delikatessebutikken Gutta fra Havet som selger ferske råvarer i sesong. Velbekomme.