For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Til salgs

Løxatorget

Et godt liv i naboskap

Eierform :
Selveier
Pris:
3 500 000 -
12 500 000 kr.
Størrelse (BRA):
33 - 107 m²
Antall rom:
1 - 4

Visninger

Book visning

Vi har oppsatte visninger i visningslokalet vårt i Skytterdalen 2-4 hver tirsdag klokken 16-17. Du må melde deg på i forkant av visning, da denne kun blir gjennomført ved påmeldinger.

Dersom de oppsatte visningene ikke passer for deg kan du ta kontakt med prosjektselger Mette Sandersen på telefon 455 02 759 for å avtale en visningstid.
Meld deg på visning

Redusert forskudd!

I en tidsbegrenset periode reduserer vi forskuddet på leilighetene på Løxatorget. Ved kjøp av ny leilighet på Løxatorget før 30.11.23 betaler du kun 100.000,- i forskuddsbetaling. Normalt forskudd er 10% av kjøpesummen. Gjenstående kjøpesum betaler du ved innflytting. Tilbudet gjelder nye kjøpere.

Beskrivelse

Skap deg et godt hjem på LØXATORGET

Et godt liv i naboskap

På Løxatorget blir det skapt et nabolag der du har muligheten til å trekke deg tilbake i ditt eget hjem eller på din egen balkong, samtidig som du kan møte venner og naboer til en omgang bordtennis, en treningsøkt i tufteparken, eller til grillings i gårdsrommet. Nabolaget får også en felles takterrasse med flott utsikt og gode solforhold. Her blir det fint å bo.

For alle livets faser

På Løxatorget kan du velge mellom alt fra store 2-roms leiligheter til romslige 4-roms, fra 50 -107 kvm. Her er det boliger for alle livets faser slik at du kan finne noe som passer nettopp deg. Løxatorget har en sentral beliggenhet rett nord for Sandvika sentrum i Bærum kommune. Det nye nabolaget vil bestå av 80 svanemerkede leiligheter.

Tilrettelagt for deling og godt naboskap

Det nye nabolaget ditt ved Sandvika sentrum er skapt med henblikk på å gi deg en enkel, sentral og aktiv hverdag. Fellesområdene på torget inviterer til både sporty utfoldelse, sosiale samlingssteder og roligere rekreasjonsarealer. Her bor du i et livlig og sentrumsnært nabolag med tilgang på alt du ønsker deg i det daglige. Det vil bli etablert attraktive utearealer i rommet mellom husene med sosiale fellesområder, treningsapparater, samt et lite torg. Torget skal opparbeides som en trivelig lokal møteplass, dette blir et sted du kan treffe gode naboer og nye venner.

Det historiske bygget Sandvika Folkets Hus fra 1915 er en integrert del av det nye boligkvartalet. Slik som Folkets Hus i lang tid har samlet mennesker, vil Løxatorget være et sted der mennesker kan møtes.

Bilder

Om nabolaget

  • Shopping

    Fra Løxatorget har du kun 650 meter til dagligvare. Sandvika sentrum byr også på både hyggelige butikker og Vinmonopol i tillegg til Sandvika Storsenter der du får tak i alt du trenger - og mer til - i hverdagen. Ta deg en takeaway latte på nærmerste kafé, og nyt en bytur gjennom Sandvikas trivelige gågate og videre bort til senteret. Vil du ha den helt store shoppingturen, bor du kun en kort togtur fra Oslo S.

  • Natur og aktivitet

    Løxatorget byr på et nærområde som inviterer til en aktiv livsstil. Blant annet har du Kadettangen, Kjørboparken og Kalvøya like ved. Enten du vil spille tennis, drive i tuftepark, padle kajakk eller bare ta en løpetur, finner du gode steder for dette i nærheten av der du bor. I tillegg ligger Vestmarka ikke langt unna, her går du på ski om vinteren og til fots om sommeren.

  • Spise og drikke

    Det er flere steder i Sandvika du kan dra ut og få noe godt å spise og drikke. Sentrum byr på flere bakerier og kaffebarer der du kan nyte en fresh frokost eller deilig lunsj. I tillegg finnes det flere hyggelige spisesteder langs Sandvikselva. Hvis du liker å lage lekker mat hjemme, kan du også dra innom delikatessebutikken Gutta fra Havet som selger ferske råvarer i sesong. Velbekomme.

Parkering