For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Redusert forskudd!

I en tidsbegrenset periode reduserer vi forskuddet på leilighetene på Løxatorget. Ved kjøp av ny leilighet på Løxatorget før 30.11.23 betaler du kun 100.000,- i forskuddsbetaling. Normalt forskudd er 10% av kjøpesummen. Gjenstående kjøpesum betaler du ved innflytting. Tilbudet gjelder nye kjøpere.

Beskrivelse

Stor, stilfull 4-roms hjørneleilighet med balkong

Denne 4-romsen ligger i tredje etasje og har hjørneplassering som gir ekstra godt lysinnslipp fra vinduer mot to retninger, nordvest og sørvest. Leiligheten har god romløsning med tre soverom og to bad, der hovedsoverommet har direkte inngang til ett av badene – ekstra hverdagsluksus. Det andre badet har adkomst fra entreen. I både entré og alle tre soverom er det plass til garderobeskap. 

Stuen og kjøkkenet danner et åpent, sosialt rom for hverdag og fest. Det er plass til å dekke langbord og møblere med en større sofagruppe. Kjøkkeninnredningen er godt tilbaketrukket og montert i L-form langs to vegger, utstyrt med mye skapplass og hvitevarer. På varme sommerdager er det hyggelig å trekke ut på balkongen, en herlig uteplass som vender inn mot gårdsrommet.

Bilder

Om nabolaget

  • Shopping

    Fra Løxatorget har du kun 650 meter til dagligvare. Sandvika sentrum byr også på både hyggelige butikker og Vinmonopol i tillegg til Sandvika Storsenter der du får tak i alt du trenger - og mer til - i hverdagen. Ta deg en takeaway latte på nærmerste kafé, og nyt en bytur gjennom Sandvikas trivelige gågate og videre bort til senteret. Vil du ha den helt store shoppingturen, bor du kun en kort togtur fra Oslo S.

  • Natur og aktivitet

    Løxatorget byr på et nærområde som inviterer til en aktiv livsstil. Blant annet har du Kadettangen, Kjørboparken og Kalvøya like ved. Enten du vil spille tennis, drive i tuftepark, padle kajakk eller bare ta en løpetur, finner du gode steder for dette i nærheten av der du bor. I tillegg ligger Vestmarka ikke langt unna, her går du på ski om vinteren og til fots om sommeren.

  • Spise og drikke

    Det er flere steder i Sandvika du kan dra ut og få noe godt å spise og drikke. Sentrum byr på flere bakerier og kaffebarer der du kan nyte en fresh frokost eller deilig lunsj. I tillegg finnes det flere hyggelige spisesteder langs Sandvikselva. Hvis du liker å lage lekker mat hjemme, kan du også dra innom delikatessebutikken Gutta fra Havet som selger ferske råvarer i sesong. Velbekomme.