Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kvartalet i Ask

Oslo nybygg kvartalet leiligheter bygg

Ta kontakt for privatvisning

I forbindelse med koronaviruset er våre visninger foreløpig avlyst.

Ring oss gjerne på telefon 9006 7060 for informasjon om privatvisning.

Ring: 9006 7060

Naturskjønne omgivelser i Ask sentrum

Ask sentrum ligger vakkert til i Gjerdrum kommune midt mellom Oslo og Gardermoen. I Ask vokser det nå frem et helt nytt kvartal og naboskap. Tomten blir på folkemunne kalt «indrefileten» av Ask, og det med god grunn.

Kvartalet i Ask ligger i helt unike omgivelser med en slående vakker utsikt over et bølgende kulturlandskap i øst, og med de skogkledde Romeriksåsene i vest. Som nærmeste nabo til Kvartalet ligger den ærverdige Raumergården som drives med stor lidenskap for mat laget av ferske og lokale råvarer. Stedet har en av landets beste vinkjellere og blir kalt «et lite stykke Boredeaux i Gjerdrum». Raumergårdens restaurant er stedet for en romantisk aften med din bedre halvdel. 

Nå har du mulighet til å flytte hit og nyte det gode liv i det vi kaller urbane hjem i landlige omgivelser.

Bilder

Om nabolaget

Interesse

Interesse

Kvartalet i Ask

Til salgs/Innflyttingsklart
Planlagt/Forhåndssalg
Utsolgt