For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Utsolgt

Kvartalet II

Utsikt og fellesskap i Ask

Eierform :
Selveier
Størrelse (BRA):
38 - 59 m²
Antall rom:
2 - 3

Dette nabolaget er utsolgt

Søk etter liknende av våre prosjekter

Beskrivelse

Innflyttingsklare

Utsikt og fellesskap i Ask

I Kvartalet II kommer 33 stilige og funksjonelle leiligheter med private uteplasser, flott utsikt og gode lys- og solforhold.

Hjemmene vil ha en gjennomgående god standard med slitesterke materialer, god takhøyde og moderne innredninger. Her kan du velge mellom 2- og 3-roms leiligheter der du får muligheten til å sette ditt helt eget preg på den nye boligen din.

Kvartalet II blir et sosialt og omgjengelig bomiljø der du har muligheten til å bruke fritiden aktivt og til å møte venner og naboer. Det vil bli opparbeidet flotte fellesområder mellom husene i nabolaget, og det vil komme en herlig takterrasse til glede for alle dere som bor her. Den aktive vil kunne benytte seg av et felles rom for reparasjon og vask av sykkel, samt smøring av ski. Her kan du enkelt dyrke dine sporty hobbyer hele året.

Parkering av bil og sykkel vil være mulig i underjordisk parkeringsanlegg, herfra kan du ta heisen opp til din etasje. I tillegg vil det komme gjesteparkering.

Kvartalet II ligger rolig til i landlige omgivelser, med kort avstand til trivelige Ask sentrum. I nærheten av Kvartalet finner du et urbant bygdesenter med mange gode spisesteder, butikker og møteplasser. Det er også utallige turmuligheter i området og på sommerstid kan du bade i flere idylliske vann i nærheten. Med butikker, skoler, barnehager og effektive kollektivavganger til både Gardermoen og Oslo, byr nabolaget på det du trenger i hverdagen.

Kvartalet på Ask er i sin helhet fundamentert til fjell. Enten gjennom betongfundamenter direkte til fjell, eller ved stålkjernepeler som er boret inn i fjell. Når bygget er direkte fundamentert til fjell er det ikke påvirket av andre grunnforhold. Bygget vil derfor stå trygt.

Bilder

Om nabolaget

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.