For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dette nabolaget er utsolgt

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Privatliv og trivsel

Velkommen hjem til et trivelig krypinn med effektiv planløsning. Her har du en entré med skapplass, og direkte inngang til leilighetens bad, noe som er praktisk på travle morgener. Badet er pent flislagt, innredet i en behagelig fargeskala og har opplegg til vaskemaskin. Hjemmets oppholdsrom har kjøkkenet plassert i en vinklet løsning innerst i rommet. I den øvrige delen av stuen har du plass til en hyggelig spiseplass og sofakrok med plass til å invitere til spillkveld og tacofredag. Herfra har du utgang til markterrassen der det er nydelig å innta dagens første kopp kaffe. Soverommet har godt med skapplass og utsyn til terrassen, her kommer du til å sove godt.

Bilder

Om nabolaget

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.