For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Hjørneleilighet og hjemmekos

Denne trivelige leiligheten ønsker deg velkommen hjem med en praktisk entré med plass til skap og noe oppheng. Boligens bad er helfliset, og har vask, dusj, toalett samt opplegg til vaskemaskin. Stuen i hjemmet har en effektiv planløsning som sørger for god utnyttelse av plassen, kjøkkenet ligger innerst i romløsningen, mens sofagruppen har sin naturlige plassering ut mot vindusflatene der du ser ut mot terrassen. Her er det fint å kunne invitere gode venner til filmkveld med popkorn eller søndagskaffe. Soverommet har en praktisk løsning med skyvedørsinngang på begge sider, rommet har skapplass og hyggeligutsyn til terrassen.

Bilder

Om nabolaget

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.