For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dette nabolaget er utsolgt

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Hjørneleilighet og markterrasse

Velkommen hjem til en 2-roms leilighet i første etasje. Her møter du en effektiv entré med skapplass og inngang til bad. Leilighetens badeværelse er pent flislagt og har dusj, servant, toalett samt opplegg til vaskemaskin. Rommet er innredet i lyse, nordiske farger og gir en ren og behagelig følelse. Soverommet har skapplass og skyvedørsinngang på hver side av sengen, dette er arealeffektivt og gjør at du får utnyttet plassen i leiligheten best mulig. Boligens oppholdsrom består av det delvis adskilt kjøkken i L-form. Denne løsningen er både praktisk og den øker romfølelsen i det den gjør at stuen føles todelt. Det er også plass til en trivelig sofagruppe i stuen. Her har du utgang til en flott markterrasse der det er nydelig å innta dagens første kaffekopp på lyse morgener.

Bilder

Om nabolaget

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.