For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Solgt

Leilighet, 104, 2 Rom

Beskrivelse

Hjørneleilighet og middagsgjester

Hyggelig 2-roms i første etasje. Her blir du møtt av en praktisk entré med skapplass. Badet i leiligheten er pent flislagt og innredet i lyse, tidløse farger. Her har du toalett, vask, dusj og opplegg til vaskemaskin. Boligens soverom har inngang fra to sider gjennom skyvedører, dette er en plassoptimal løsning som gjør at du får utnyttet plassen på best mulig måte. Soverommet har også skapplass. Hjemmets oppholdsrom er lyst og åpent. Her ligger en L-formet kjøkkenløsning innerst i rommet. Stuen har også plass til kjøkkenbord og en sofagruppe med plass til å invitere venner over på spillkveld. Fra stuen har du utgang til en hyggelig markterrasse som har utsyn til det trivelige fellesområdet i nabolaget. Denne terrassen er et flott uterom som du kan innrede etter eget ønske, her blir det digg med grillkvelder på sommeren.

Bilder
Om nabolaget
  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.