For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dette nabolaget er utsolgt

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Gode løsninger og terrassekos

Trivelig 2-roms i første etasje. I denne leiligheten blir du møtt av en entré med plass til praktisk skyvedørsskap. Videre har du et pent, helfliset badeværelse med toalett, dusj, vask og opplegg til vaskemaskin. Hjemmets oppholdsrom er lyst og åpent og har en L-formet kjøkkenløsning som er plassert innerst i rommet. Her er det ellers plass til et kjøkkenbord og sofagruppe med hyggelig utsyn til terrassen. Soverommet har to skyvedørsinnganger, noe som sørger for bedre utnyttelse av kvadratmeterne. Din egne terrasse er en uteplass du kommer til å sette pris på i sommerhalvåret. Her kan du innrede din egen grønne stue og nyte varme dager.

Bilder

Om nabolaget

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.