For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dette nabolaget er utsolgt

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Innekos og uterom

Lys 3-roms hjørneleilighet i første etasje. Velkommen inn til et pent inngangsparti med skapplass og muligheter for øvrig oppheng. Her har du også et stilrent bad innredet i rene farger som gir et behagelig uttrykk. Her er det toalett, vask og dusj samt opplegg til vaskemaskin. Boligen har to soverom, begge med skapplass. Dersom du ikke trenger så mange soveplasser er det helt topp å bruke det minste soverommet som hjemmekontor, hobbyrom eller bibliotek. Hva har du alltid ønsket å ha plass til i ditt hjem? Oppholdsrommet er ekstra lyst takket være vinduer langs to vegger. Her har du en fin kjøkkeninnredning, plass til både sofakrok og spisegruppe, og flott utsyn til terrassen. Denne blir en forlengelse av stuen i sommerhalvåret – her skal du kose deg med både grillmåltider og helgefrokoster.

Bilder

Om nabolaget

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.