For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Hjemmekos og uterom

Hyggelig 2-roms i andre etasje. Det første du møter når du entrer denne leiligheten er en enkelt og effektiv gang med plass til skap og diverse oppheng. Videre har du et pent, helfliset bad innredet i en nøytral og stilren fargeskala. Her er det toalett, dusj, servant og opplegg til vaskemaskin. Boligens soverom er lyst og har pent utsyn. Her er det også skapplass. Hjemmets oppholdsrom har en vinklet kjøkkenløsning innerst i rommet. Det er også plass til kjøkkenbord og en koselig sofakrok med plass til massevis av filmkvelder og lesestunder. Her har du direkte utsyn og utgang til den fine balkongen. Denne plassen virker som en forlengelse av hjemmet i sommerhalvåret, et sted du kommer til å sette stor pris på.

Bilder

Om nabolaget

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.