For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dette nabolaget er utsolgt

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Hjørneleilighet og vennebesøk

Praktisk 2-roms i tredje etasje. Denne leiligheten har en effektiv entré med plass til et skap. Herfra kommer du videre inn i boligen. Badet er helfliset og innredet i rene, nordiske farger, noe som gir et avslappet og behagelig uttrykk. Her er det toalett, dusj og servant, samt opplegg til vaskemaskin. Soverommet har funksjonelle og stilige skyvedørsinnganger – en på hver side av sengen. Dette er en arealeffektiv løsning som gjør at plassen i hjemmet ditt blir utnyttet til det fulle. På soverommet har du skapplass. Boligens oppholdsrom er lyst og åpent, og herfra har du direkte utgang til en fin balkong. Stuen er innredet med kjøkkenet i et delvis adskilt hjørne, noe som gjør at rommet får en god inndeling og sofakroken ligger litt for seg selv. Her er det hyggelig å være.

Bilder

Om nabolaget

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.