For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dette nabolaget er utsolgt

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Hjørneleilighet og nabolagstrivsel

Hyggelig 2-roms i tredje etasje. Her trer du inn i en praktisk gang med skapplass. Leilighetens bad er helfliset, og har dusj, toalett, vask og opplegg til vaskemaskin. Soverommet har to skyvedørsinnganger, noe som gjør at kvadratmeterne blir utnyttet til det fulle, og du får mest mulig ut av hjemmet ditt. Soverommet har også godt med skapplass. Boligens oppholdsrom er åpent og får inn lys fra to sider. Innerst i rommet ligger en pen kjøkkeninnredning, og her er det plass til kjøkkenbord og en sofakrok. Fra stuen har du direkte utgang til en flott balkong med hyggelig utsikt over fellesområdet. Her er det nydelig å nyte varme dager med en iskaffe i hånden og en god lydbok på øret.

Bilder

Om nabolaget

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.