For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dette nabolaget er utsolgt

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Hjemmekoselig og uterom

Fin 2-roms i tredje etasje. Velkommen inn i en praktisk entré med plass til skyvedørsskap. Leiligheten har et pent, helfliset bad med vask, toalett og dusj samt opplegg til vaskemaskin. Soverommet har skyvedørsinnganger, noe som gjør at boligens areal blir utnyttet på en effektiv måte. Her er det også skapplass på hver side av sengen. Hjemmets oppholdsrom er en åpen og hyggelig løsning med en vinklet kjøkkeninnredning innerst i rommet, og videre plass til kjøkkenbord og sofakrok. Her kommer du til å trives med å spise fredagstacoen i godt selskap, og du vil glede deg over å kunne invitere venner til filmkos eller strikkeklubb. Fra stuen har du utgang til en flott balkong med fritt utsyn, her kan du innrede din egen lille kjøkkenhage og bare la humla suse.

Bilder

Om nabolaget

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.