For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dette nabolaget er utsolgt

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Luftig og privat

Lys 3-roms hjørneleilighet i tredje etasje. Her kommer du inn i en åpen entré som geleider deg videre inn i boligen. Badet i leiligheten er pent flislagt og innredet i lyse, og delikate farger. Her er det toalett, vask, dusj samt opplegg til vaskemaskin. De to soverommene har begge skapplass. Dersom du ikke trenger så mange soveplasser, er det supert å bruke det minste rommet som treningsrom, atélier, bibliotek eller hjemmekontor. Det er alltid godt å ha en liten plass der man har muligheten til å trekke seg helt tilbake. Hjemmets stue har en åpen løsning og får lys inn fra to sider, noe som gjør rommet ekstra hyggelig å oppholde seg i. Her har du en pen kjøkkeninnredning samt plass til spisebord og sofahjørne. Hvem blir den første du inviterer til søndagsmiddag her? Fra stuen har du utgang til en herlig balkong med plass til grillkos og avslapning.

Bilder

Om nabolaget

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.