For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dette nabolaget er utsolgt

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Toppetasje og høy livskvalitet

Flott 3-roms topp- og hjørneleilighet i fjerde etasje. Tré inn i en effektiv og oversiktlig entré med plass til skap, og som viser deg videre inn i resten av boligen. Badet er innredet i lyse, delikate farger og er helfliset. Her er det dusj, vask, toalett og opplegg til vaskemaskin. Hjemmet har to trivelige soverom, begge med skapplass. Dersom du ikke har behov for så mange soveplasser, passer det ypperlig å bruke det lille soverommet som hjemmekontor, ekstra TV-stue eller hobbyrom – det er godt å ha et sted med muligheten til å trekke seg tilbake og drive med egne prosjekter. Oppholdsrommet er åpent og oversiktlig. Her er kjøkkeninnredningen plassert praktisk langs den innerste veggen mens resten av arealet er dedikert til en hyggelig spisestue og sofakrok. Herfra har du direkte utgang til en luftig balkong med utsikt over Romeriksåsene – helt nydelig.

Bilder

Om nabolaget

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.