For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dette prosjektet er utsolgt

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Hjørneleilighet og 36 kvm med markterrasse

Hyggelig 3-roms beliggende i husets første etasje. Du kommer inn i boligen og blir møtt av en romslig entré med gode muligheter for oppheng og skapplass. Leiligheten har to soverom, begge med avsatt plass til garderobeskap. Det største soverommet er på 13 kvm og har godt med gulvplass. Leiligheten har et delikat, flislagt bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I tillegg er det et separat toalett med inngang fra entré, noe som er veldig praktisk på travle morgener. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen er innbydende med god plass til å invitere gjester. Fra stue har du skyvedør med direkte utgang til en stor terrasse på 36 kvm. Langs den ene veggen på terrassen vil det bli satt opp en diskré støyvegg i glass. Her har hele familien boltreplass og du har uendelige muligheter for å invitere venner på grillfest og late søndagsbrunsjer her ute. Velkommen hjem til en leilighet som tilbyr hverdagskos både inne og ute.

Bilder

Om nabolaget

  • Moderne kvaliteter

    Leilighetene i Kvartalet er smarte og fremtidsrettede, med digitale og miljøvennlige løsninger som vil bidra til å gjøre hverdagen din enklere og mer behagelig. Leilighetsdører og fellesinnganger er utstyrt med digitale dørlåser som kan åpnes ved bruk av mobiltelefon. Temperaturen i ute- og avtrekksluft er en fornybar energikilde som utnyttes i Kvartalet ved bruk av en luft-til-vann-varmepumpe. Varmepumpen er en miljøvennlig energiløsning som forvarmer tappevannet og varmer opp leiligheten din.

  • Tilrettelagt for en aktiv hverdag

    Alt er tilrettelagt for en aktiv hverdag. Veien til marka er kort fra Kvartalet. Det er utallige turmuligheter innover i marka, og på sommerstid kan du bade i flere idylliske vann. For de golfinteresserte er det kort vei til Gjerdrum golfklubb med en fullverdig 9-hulls bane. Skiglade beboere kan smøre ski i en oppvarmet og ventilert felles smørebod i kjelleren. Her kan du også reparere sykkelen din etter en deilig dag ute, og pumpe dekkene før neste tur.