For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Solgt

Leilighet, 105, 2 Rom

Beskrivelse

Stor hjørneterrasse og mye lys

Stor 3-roms beliggende i husets 1. etasje med fantastisk uteplass. Her kommer du hjem til en praktisk entré med god plass til både oppheng og skap. Leiligheten har videre to soverom, begge med plass til garderobeskap og annen oppbevaring. Det største soverommet er på 13 kvm og har dør direkte ut til terrassen - tenk å kunne drikke dagens første kopp nytraktede kaffe her ute. Leiligheten har to bad - et komplett flislagt bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, og et separat toalett. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen er lys og innbydende med store vindusflater som gir en nydelig romfølelse. Her har du plass til både spisestue og sofagruppe. Fra stuen har du skyvedør med direkte utgang til en herlig terrasse på hele 41 kvm. Her kan hele familien samles til hyggelige stunder på varme dager. Dette uterommet blir som en forlengelse av stuen og innredes akkurat slik du liker det. Langs den ene siden av terrassen vil det bli satt opp en støyvegg i glass. Velkommen hjem til hverdagskos på terrassen.

Bilder
Om nabolaget
  • Moderne kvaliteter

    Leilighetene i Kvartalet er smarte og fremtidsrettede, med digitale og miljøvennlige løsninger som vil bidra til å gjøre hverdagen din enklere og mer behagelig. Leilighetsdører og fellesinnganger er utstyrt med digitale dørlåser som kan åpnes ved bruk av mobiltelefon. Temperaturen i ute- og avtrekksluft er en fornybar energikilde som utnyttes i Kvartalet ved bruk av en luft-til-vann-varmepumpe. Varmepumpen er en miljøvennlig energiløsning som forvarmer tappevannet og varmer opp leiligheten din.

  • Tilrettelagt for en aktiv hverdag

    Alt er tilrettelagt for en aktiv hverdag. Veien til marka er kort fra Kvartalet. Det er utallige turmuligheter innover i marka, og på sommerstid kan du bade i flere idylliske vann. For de golfinteresserte er det kort vei til Gjerdrum golfklubb med en fullverdig 9-hulls bane. Skiglade beboere kan smøre ski i en oppvarmet og ventilert felles smørebod i kjelleren. Her kan du også reparere sykkelen din etter en deilig dag ute, og pumpe dekkene før neste tur.