For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dette prosjektet er utsolgt

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Lys hjørneleilighet i 3. etasje

Romslig 3-roms hjørneleilighet beliggende i byggets 2. etasje. Leiligheten har to soverom, begge med avsatt plass til garderobeskap. Det største soverommet er på 13 kvm og har godt med gulvplass. Leiligheten har delikat bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I tillegg er det et separat toalett med inngang fra entré. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen er innbydende med god plass til å invitere gjester på både middag og syforening. Fra stuen har du skyvedør med direkte utgang til den herlige balkongen på 11 kvm. Her har du mulighet til å utvide stuen i sommerhalvåret og lage et ekstra, grønt uterom i hjemmet. Her er det deilig å servere digge grillmiddager på varme dager - her kommer du til å føle deg hjemme.

Bilder

Om nabolaget

  • Moderne kvaliteter

    Leilighetene i Kvartalet er smarte og fremtidsrettede, med digitale og miljøvennlige løsninger som vil bidra til å gjøre hverdagen din enklere og mer behagelig. Leilighetsdører og fellesinnganger er utstyrt med digitale dørlåser som kan åpnes ved bruk av mobiltelefon. Temperaturen i ute- og avtrekksluft er en fornybar energikilde som utnyttes i Kvartalet ved bruk av en luft-til-vann-varmepumpe. Varmepumpen er en miljøvennlig energiløsning som forvarmer tappevannet og varmer opp leiligheten din.

  • Tilrettelagt for en aktiv hverdag

    Alt er tilrettelagt for en aktiv hverdag. Veien til marka er kort fra Kvartalet. Det er utallige turmuligheter innover i marka, og på sommerstid kan du bade i flere idylliske vann. For de golfinteresserte er det kort vei til Gjerdrum golfklubb med en fullverdig 9-hulls bane. Skiglade beboere kan smøre ski i en oppvarmet og ventilert felles smørebod i kjelleren. Her kan du også reparere sykkelen din etter en deilig dag ute, og pumpe dekkene før neste tur.