For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dette prosjektet er utsolgt

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Lys hjørneleilighet med flott uteplass

Hyggelig 3-roms i 2. etasje med inviterende inngangsparti med plass til både oppheng og skap. Boligen har to bad - et komplett bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel samt et separat toalett. Videre inneholder leiligheten to soverom, begge med avsatt plass til garderobeskap. Det største soverommet er på 13 kvm. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen er lys og innbydende med god plass til å invitere gjester til både middag og kaffeslabberas. Fra stuen har du skyvedører med dirkete utgang til en flott balkong på 14 kvm. Her innreder du ditt eget grønne uterom etter egen smak, og nyter solrike dager med bena høyt og pulsen lavt.

Bilder

Om nabolaget

  • Moderne kvaliteter

    Leilighetene i Kvartalet er smarte og fremtidsrettede, med digitale og miljøvennlige løsninger som vil bidra til å gjøre hverdagen din enklere og mer behagelig. Leilighetsdører og fellesinnganger er utstyrt med digitale dørlåser som kan åpnes ved bruk av mobiltelefon. Temperaturen i ute- og avtrekksluft er en fornybar energikilde som utnyttes i Kvartalet ved bruk av en luft-til-vann-varmepumpe. Varmepumpen er en miljøvennlig energiløsning som forvarmer tappevannet og varmer opp leiligheten din.

  • Tilrettelagt for en aktiv hverdag

    Alt er tilrettelagt for en aktiv hverdag. Veien til marka er kort fra Kvartalet. Det er utallige turmuligheter innover i marka, og på sommerstid kan du bade i flere idylliske vann. For de golfinteresserte er det kort vei til Gjerdrum golfklubb med en fullverdig 9-hulls bane. Skiglade beboere kan smøre ski i en oppvarmet og ventilert felles smørebod i kjelleren. Her kan du også reparere sykkelen din etter en deilig dag ute, og pumpe dekkene før neste tur.