For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dette prosjektet er utsolgt

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Trivelig og komfortabelt

Effektiv og fin 2-roms i 3. etasje. Leiligheten har entré med avsatt plass til garderobeskap og inngang til delikat, flislagt bad med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Hjemmets oppholdsrom har en åpen stue med en kjøkkenløsning i rommets ene hjørne. Denne løsningen er plassoptimal, og gjør at du har godt med rom for å innrede en hyggelig stue- og spiseplass i resten av rommet. Store vindusflater sørger for godt med lys, og gir hele stuen en trivelig atmosfære. Soverommet har en praktisk og stilig skyvedørsinngang på begge sider av sengen. Fra stuen har du direkte utgang til en herlig balkong på 9 kvm - her er det flott å innrede en egen liten oase med grønne planter og fine utemøbler. Dette stedet kommer du til å sette pris på når dagene er lyse og lange.

Denne leiligheten kan du overta allerede 6. desember.

Bilder

Om nabolaget

  • Moderne kvaliteter

    Leilighetene i Kvartalet er smarte og fremtidsrettede, med digitale og miljøvennlige løsninger som vil bidra til å gjøre hverdagen din enklere og mer behagelig. Leilighetsdører og fellesinnganger er utstyrt med digitale dørlåser som kan åpnes ved bruk av mobiltelefon. Temperaturen i ute- og avtrekksluft er en fornybar energikilde som utnyttes i Kvartalet ved bruk av en luft-til-vann-varmepumpe. Varmepumpen er en miljøvennlig energiløsning som forvarmer tappevannet og varmer opp leiligheten din.

  • Tilrettelagt for en aktiv hverdag

    Alt er tilrettelagt for en aktiv hverdag. Veien til marka er kort fra Kvartalet. Det er utallige turmuligheter innover i marka, og på sommerstid kan du bade i flere idylliske vann. For de golfinteresserte er det kort vei til Gjerdrum golfklubb med en fullverdig 9-hulls bane. Skiglade beboere kan smøre ski i en oppvarmet og ventilert felles smørebod i kjelleren. Her kan du også reparere sykkelen din etter en deilig dag ute, og pumpe dekkene før neste tur.