For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dette prosjektet er utsolgt

Finn liknende hjem

Beskrivelse

305

Effektiv 2-roms beliggende i byggets 3.etasje. Leiligheten har entré med avsatt plass til garderobeskap og inngang til delikat bad med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Soverommet har en praktisk laila-løsning som gir deg tilgang til begge sider av sengen ved skyvedører. Det er en innbydende og åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til både spisebord og sofakrok. Fra stuen har du direkte utgang til en balkong på 9 kvm.

Bilder

Om nabolaget

  • Moderne kvaliteter

    Leilighetene i Kvartalet er smarte og fremtidsrettede, med digitale og miljøvennlige løsninger som vil bidra til å gjøre hverdagen din enklere og mer behagelig. Leilighetsdører og fellesinnganger er utstyrt med digitale dørlåser som kan åpnes ved bruk av mobiltelefon. Temperaturen i ute- og avtrekksluft er en fornybar energikilde som utnyttes i Kvartalet ved bruk av en luft-til-vann-varmepumpe. Varmepumpen er en miljøvennlig energiløsning som forvarmer tappevannet og varmer opp leiligheten din.

  • Tilrettelagt for en aktiv hverdag

    Alt er tilrettelagt for en aktiv hverdag. Veien til marka er kort fra Kvartalet. Det er utallige turmuligheter innover i marka, og på sommerstid kan du bade i flere idylliske vann. For de golfinteresserte er det kort vei til Gjerdrum golfklubb med en fullverdig 9-hulls bane. Skiglade beboere kan smøre ski i en oppvarmet og ventilert felles smørebod i kjelleren. Her kan du også reparere sykkelen din etter en deilig dag ute, og pumpe dekkene før neste tur.