For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dette prosjektet er utsolgt

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Hjørneleilighet med mye lys

Stor 3-roms beliggende i byggets 3. etasje. Leiligheten har to soverom, begge med avsatt plass til garderobeskap. Det største soverommet er på 13 kvm og har godt med gulvplass.  Leiligheten har delikat bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I tillegg er det et separat toalett med inngang fra entré. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen er innbydende med godt lys og god plass til å invitere gjester. Fra stue har du skyvedør med dirkete utgang til balkong på 11 kvm, dette stedet kommer du til å sette pris på, her skal du nyte mang en ettermiddag med bare føtter og lav puls.

Bilder

Om nabolaget

  • Moderne kvaliteter

    Leilighetene i Kvartalet er smarte og fremtidsrettede, med digitale og miljøvennlige løsninger som vil bidra til å gjøre hverdagen din enklere og mer behagelig. Leilighetsdører og fellesinnganger er utstyrt med digitale dørlåser som kan åpnes ved bruk av mobiltelefon. Temperaturen i ute- og avtrekksluft er en fornybar energikilde som utnyttes i Kvartalet ved bruk av en luft-til-vann-varmepumpe. Varmepumpen er en miljøvennlig energiløsning som forvarmer tappevannet og varmer opp leiligheten din.

  • Tilrettelagt for en aktiv hverdag

    Alt er tilrettelagt for en aktiv hverdag. Veien til marka er kort fra Kvartalet. Det er utallige turmuligheter innover i marka, og på sommerstid kan du bade i flere idylliske vann. For de golfinteresserte er det kort vei til Gjerdrum golfklubb med en fullverdig 9-hulls bane. Skiglade beboere kan smøre ski i en oppvarmet og ventilert felles smørebod i kjelleren. Her kan du også reparere sykkelen din etter en deilig dag ute, og pumpe dekkene før neste tur.