For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Topp- og hjørneleilighet med mye lys

Romslig 3-roms toppleilighet i 4. etasje. Tre inn i et inngangsparti med gode muligheter for oppheng- og skapplass. Leiligheten har to fine soverom, begge med avsatt plass til garderobe. Det største soverommet er på 13 kvm.  Leiligheten har også et delikat bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I tillegg er det et separat toalett med inngang fra entré, noe som er praktisk på travle morgener. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen er innbydende med store vindusflater og god plass til å ha venner og familie på besøk. Her har du plass til både spisestue og sofagruppe. Fra stuen har du skyvedør med direkte utgang til en flott balkong på 13 kvm. Innred din egen uteplass med grønne innslag og flotte utemøbler, så får du en nydelig forlengelse av stuen.

Bilder

Om nabolaget

  • Moderne kvaliteter

    Leilighetene i Kvartalet er smarte og fremtidsrettede, med digitale og miljøvennlige løsninger som vil bidra til å gjøre hverdagen din enklere og mer behagelig. Leilighetsdører og fellesinnganger er utstyrt med digitale dørlåser som kan åpnes ved bruk av mobiltelefon. Temperaturen i ute- og avtrekksluft er en fornybar energikilde som utnyttes i Kvartalet ved bruk av en luft-til-vann-varmepumpe. Varmepumpen er en miljøvennlig energiløsning som forvarmer tappevannet og varmer opp leiligheten din.

  • Tilrettelagt for en aktiv hverdag

    Alt er tilrettelagt for en aktiv hverdag. Veien til marka er kort fra Kvartalet. Det er utallige turmuligheter innover i marka, og på sommerstid kan du bade i flere idylliske vann. For de golfinteresserte er det kort vei til Gjerdrum golfklubb med en fullverdig 9-hulls bane. Skiglade beboere kan smøre ski i en oppvarmet og ventilert felles smørebod i kjelleren. Her kan du også reparere sykkelen din etter en deilig dag ute, og pumpe dekkene før neste tur.