For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dette prosjektet er utsolgt

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Fantastisk topp- og hjørneleilighet med to balkonger

En innholdsrik og flott bolig i toppetasjen. Leiligheten har en stor entré med adgang til en praktisk innvendig bod - her mangler det ikke på oppbevaringsplass. Leiligheten har videre 3 gode soverom, hvorav master bedroom har eget bad og egen balkong - snakk om luksus i hverdagen. Boligen har også et øvrig bad med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Når du kommer inn i hjemmets oppholdsrom blir du møtt med fantastisk lys fra to sider. Det store kjøkkenet er plassert langs den ene veggen, slik at du har plass til å innrede sosiale soner og spiseplass i resten av stuen. Fra stuen har du direkte utgang til en nydelig balkong på 11 kvm - her vil familien trives.

Bilder

Om nabolaget

  • Moderne kvaliteter

    Leilighetene i Kvartalet er smarte og fremtidsrettede, med digitale og miljøvennlige løsninger som vil bidra til å gjøre hverdagen din enklere og mer behagelig. Leilighetsdører og fellesinnganger er utstyrt med digitale dørlåser som kan åpnes ved bruk av mobiltelefon. Temperaturen i ute- og avtrekksluft er en fornybar energikilde som utnyttes i Kvartalet ved bruk av en luft-til-vann-varmepumpe. Varmepumpen er en miljøvennlig energiløsning som forvarmer tappevannet og varmer opp leiligheten din.

  • Tilrettelagt for en aktiv hverdag

    Alt er tilrettelagt for en aktiv hverdag. Veien til marka er kort fra Kvartalet. Det er utallige turmuligheter innover i marka, og på sommerstid kan du bade i flere idylliske vann. For de golfinteresserte er det kort vei til Gjerdrum golfklubb med en fullverdig 9-hulls bane. Skiglade beboere kan smøre ski i en oppvarmet og ventilert felles smørebod i kjelleren. Her kan du også reparere sykkelen din etter en deilig dag ute, og pumpe dekkene før neste tur.