For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Kvartalet Gjerdrum Ask Viken Oslo leilighet nybygg

Planlagt

Kvartalet IV

Kvartalet IV i Ask sentrum

Eierform :
Selveier
Beskrivelse

Kvartalet IV i Ask sentrum

Kvartalet IV er fjerde byggetrinn i det nye nabolaget Kvartalet i Ask sentrum i Gjerdrum. Dette trinnet vil bestå av to hus der vil du få velge mellom til sammen 97 flotte 2-4-roms leiligheter på mellom 40-121 kvm. Det kommer også råkule familieleiligheter som går over to plan, og som kombinerer den gode husfølelsen med enkelheten og det minimale vedlikeholdet i en leilighet.

Hjemmene vil ha en gjennomgående god standard og flotte uteplasser.

Gårdsrommet i Kvartalet vil bli et flott uterom med ulike sitteplasser, møtepunkter, grillplass og bocciabane. Her blir det trivelig å samles blant naboer eller invitere venner på en kaffeprat. Nabolaget vil også få et fantastisk fellesrom med kjøkken, langbord, lounge, og toalett. Her vil bokklubben eller syforeningen kunne ha samlingssted, og du kan booke rommet til større selskaper. Dette vil også være et sted du kan titte tilfeldig innom og ta en kopp kaffe eller lese en bok.

Nabolaget ligger rolig til i landlige omgivelser, men i umiddelbar nærhet til Ask sentrum. I området finner du blant annet et koselig bygdesenter med butikker og gode spisesteder. Det finnes også utallige turmuligheter og på sommerstid kan du bade i flere idylliske vann. Kvartalet IV har nærhet til det du trenger i hverdagen som butikker, skoler, barnehager og bussholdeplass.

Kvartalet IV vil salgsstartes høsten 2022.

Bilder
Om nabolaget
  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.