For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Nybygg Ask Viken Gjerdrum leiligheter
Planlagt

Kvartalet IV

Nye leiligheter med flotte fellesområder i Ask sentrum i Gjerdrum

Eierform :
Selveier

Beskrivelse

Nye leiligheter med flotte fellesområder i Ask sentrum i Gjerdrum

Kvartalet IV blir fjerde byggetrinn i det nye nabolaget Kvartalet i Ask sentrum i Gjerdrum. Hjemmene vil ha en gjennomgående god standard og flotte uteplasser.

Nabolaget ligger rolig til i landlige omgivelser, men i umiddelbar nærhet til Ask sentrum. I området finner du blant annet et koselig bygdesenter med butikker og gode spisesteder. Det finnes også utallige turmuligheter og på sommerstid kan du bade i flere idylliske vann. Kvartalet IV har nærhet til det du trenger i hverdagen som butikker, skoler, barnehager og bussholdeplass.

Gårdsrommet i Kvartalet vil bli et flott uterom med ulike sitteplasser, møtepunkter og beplantning. Her blir det trivelig å samles blant naboer eller invitere venner på en kaffeprat.

Kvartalet IV er fortsatt i planleggingsfasen, vi gleder oss til å kunne fortelle deg mer om det nye nabolaget. Meld din interesse, og bli blant de første som får mer informasjon om prosjektet.Bilder

Om nabolaget

  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.