For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visninger

Visninger

Se visninger

Book privatvisning

Vi har oppsatte visninger i visningsleiligheten vår i Gjerivegen 14 hver onsdag klokken 16-17. Du må melde deg på i forkant av visning, da denne kun blir gjennomført ved påmeldinger.

Dersom onsdager ikke passer for deg kan du ta kontakt med prosjektselger Peder Selmer på telefon 91 61 62 62 for å avtale tid.

Forskuddskampanje

Nå har vi kampanje på Kvartalet IV. Kjøper du en leilighet mellom 06.10.22-15.12.22 betaler du kun kroner 100.000,- i forskudd. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Ta kontakt med prosjektselger for mer informasjon.

Interaktivt solstudie Kvartalet IV

Beskrivelse

Leilighet H4111

Hjemmekoselig 4-roms over to plan med markterrasse

Denne 4-romsen går over to plan – en stilig familieleilighet over to plan med inngang fra bakkeplan i første etasje og med utgang til nordvestvendt markterrasse på motsatt side. Her kan du nyte sommerdagene i frodige omgivelser. 

Leiligheten har smart planløsning med bad og soverom i begge etasjer. Badet i første etasje er kombinert vaskerom. Fra en pen entré med garderobeplass er det inngang til kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen er godt utstyrt og hvitevarer inkludert. Den er montert i L-form langs to vegger, slik at rommet har god plass til spisebord. Her får du en hyggelig ramme rundt måltider og de gode samtalene. 

Stuen ligger på andre siden av trappeløpet og har utgang til markterrassen. Leiligheten har tre soverom, ett i første etasje og to i andre. Hovedsoverommet har ekstra luksus med eget omkledningsrom. Gangen i andre etasje ligger som et galleri mot stuen og har plass til enkelt møblement.

Bilder
Om nabolaget
  • Urbane kvaliteter

    Ask har et bredt butikktilbud med flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, spisesteder, bakeri og hyggelige nisjebutikker som interiørbutikken Hanne på Landet. I den gamle smia finner du den hjemmekoselige kaféen Hos Nabo’n som er et naturlig møtepunkt for store og små. Her kan du få kjøpt deg en rykende fersk caffé latte og slå av en prat med hyggelige sambygdinger. Både Romerikssenteret og Skedsmo senter ligger en kort kjøretur fra Ask sentrum

  • Transport

    Det tar kun 30 minutter med bil inn til hovedstaden, 20 minutter til Gardermoen og 20 minutter til Lillestrøm. Ask har god offentlig kommunikasjon via buss og flybuss, og det tar knappe 10 minutter med bil eller buss til Kløfta jernbanestasjon hvor det er pendlerparkering.

  • Et aktivt område

    Det satses stort på idrett i Gjerdrum hvor man finner både klatrevegg, kunstgressbane og innendørs skytebane. Gjerdrum idrettslag tilbyr trening for store og små med fotball, håndball, innebandy, langrenn, skiskyting, taekwondo og alpint for å nevne noe. Romeriksåsene er et paradis for skientusiaster med preparerte skiløyper og turisthytter som serverer varm sjokolade og vafler. Liker du bedre å stå slalåm eller snowboard, er alpinanlegget i Kniplia et populært samlingssted.